Over BDC

Bernard Decoene Company is ontstaan uit de passie voor de automobiel in de 70er jaren, en draait nog steeds rond diezelfde passie. Waarschijnlijk is het daarom dat BDC een zeer uitgebreid clienteel heeft, dat zich in Europa en zelfs wereldwijd uitstrekt. Tot dit clienteel behoren trouwens enkele gerenommeerde automusea.

BDC is gespecialiseerd in de aankoop en verkoop van USA CARS en light trucks  en hun onderdelen. En dat in alle types/merken en bouwjaren.

Bij BDC kan u tevens terecht voor alle herstellingen & onderhoud van amerikaanse voertuigen en voor aanpassingen van de europese homologatie + homologatie zelf.

 

Onze stock omvat tussen de 60 a 100 wagens, met een bouwjaar tussen +- 1950 en heden. De database met foto's en gegevens van deze wagens kunt U op deze website on-line raadplegen. Naast de Amerikaanse wagens hebben wij geregeld ook andere nationaliteiten binnen, maar dan gaat het meestal over speciale en zeer exclusieve wagens.

Een van de sterke punten van BDC is de zeer uitgebreide privé collectie technische boeken over US cars + de enorme passie voor het beroep van de zaakvoerder en medewerkers.

 

Op de website vindt U reeds een voorsmaakje van wat U bij ons kunt verwachten, en een voorstelling van een deel van de modellen in voorraad. Vanzelfsprekend bent U ook steeds welkom bij BDC voor een persoonlijke voorstelling van het wagenpark. Daartoe vindt U hier eveneens onze gegevens evenals een wegbeschrijving naar BDC.